Tools


Siemens Worldwide

Siemens Global Weblogs

Language

 

Contact

Technologieblog

Entries » Blog » Een IEEE 1588 Ethernet-switch met hoge poortdensiteit vereenvoudigt de migratie naar glasvezelnetwerken

Katrien Valkiers |

Een IEEE 1588 Ethernet-switch met hoge poortdensiteit vereenvoudigt de migratie naar glasvezelnetwerken

  • Hoge bandbreedte voor stijgende gegevensvolumes
  • Ideaal voor digitale onderstations, de transportsector en de olie- & gasindustrie
  • Op maat ontwikkeld met vereenvoudigde installatie en aanpassing

 

Siemens breidt zijn Ruggedcom-productaanbod uit met een nieuwe Ethernet 19”-rackswitch. De Ruggedcom RST2228 is een robuuste Layer 2-rackswitch met 4 geïntegreerde 1/10 Gbit/s uplinks en tot 24 modulaire 10/100/1000 Mbit/s-interfaces die IEEE 1588 Transparent Clock ondersteunen. De hoge poortdensiteit helpt aanzienlijk bij het reduceren van kapitaalsuitgaven door het aantal vereiste netwerkapparaten te reduceren. Dankzij de combinatie van precieze tijdsynchronisatie en netwerkcommunicatie in één enkel netwerk behoren onderhoudskosten gerelateerd aan timingoplossingen die specifieke bedrading vereisen tot het verleden. Het apparaat is uitgevoerd met een robuuste beschermingsgraad en is geschikt voor een temperatuurbereik van -40 tot +85 graden Celsius, en is immuun voor elektromagnetische interferenties (EMI).

Het product kan worden ingezet in de veeleisende omgevingen van de elektriciteitsdistributie en -productie, de transportsector en de olie- & gasindustrie en is ideaal voor de verwerking van steeds groeiende gegevensvolumes.

 

De 24 modulaire 10/100/1000 Mbit/s-interfaces zijn gebaseerd op 6-moduleslots, die elk tot 4 interfaces kunnen ondersteunen. Het product kan voorgeconfigureerd worden met geïnstalleerde modules, maar is tevens geschikt voor snelle installatie en aanpassingen ter plaatse dankzij de afzonderlijk te bestellen mediamodules Ruggedcom RMM2973-4RJ45, RMM2973-4FC en RMM2972-4SFP. Hierdoor wordt de migratie van koperen naar glasvezelnetwerken eenvoudiger en wordt er zo een oplossing geboden voor een van de belangrijkste uitdagingen bij digitalisering. Bijkomende besparingen kunnen worden gerealiseerd door uitsluitend de vereiste modules voor de RST2228 aan te schaffen om aan de onmiddellijke behoeften te voldoen.

 

 

Siemens breidt zijn Ruggedcom-productaanbod uit met een nieuwe Ethernet 19”-rackswitch. Het product kan worden ingezet in de veeleisende omgevingen van de elektriciteitsdistributie en -productie, de transportsector en de olie- & gasindustrie en is ideaal voor de verwerking van steeds groeiende gegevensvolumes.

 

Dit persbericht is samen met een persfoto beschikbaar op

http://www.siemens.com/press/PR2018010117PDEN

 

Meer informatie is te vinden op www.siemens.com/rst2228

 

 

Contact voor journalisten:

Dr. David Petry
Tel.: +49 (9131) 7-26616; E-mail: david.petry@siemens.com

 

Volg ons via sociale media:

Twitter: www.twitter.com/MediaServiceInd en www.twitter.com/siemens_press

Blog: https://blogs.siemens.com/mediaservice-industries-de

 Please login to comment