Tools


Siemens Worldwide

Siemens Global Weblogs

Language

 

Contact

Technologieblog

Entries » Blog » Mechanische aandrijftechnologie: FLENDER, by your side

Mechanische aandrijftechnologie: FLENDER, by your side

Flender tandwielkasten en koppelingen

Flender staat voor diepgaande kennis omtrent mechanische aandrijftechnologie, evenals de allerbeste kwaliteit in de producten en diensten. Hooggekwalificeerde en toegewijde medewerkers zijn altijd de sleutel geweest tot onze innovatieve kracht en productieve capaciteit. Zij zijn de basis van onze speciale consulting expertise, die wordt ondersteund door een vrijwel onbeperkte portfolio. Ons vermogen om onze klanten competent te adviseren met het oog op hun individuele vereisten, berust op een uitgebreide toepassingskennis en decennialange ervaring in vele sectoren van de industrie.

Tandwielkasten

De FLENDER® parallelle en haakse tandwielkasten maken deel uit van het veruit meest uitgebreide portfolio van tandwielkasten wereldwijd. Het portfolio omvat zowel universele tandwielkasten, toepassingsspecifieke tandwielkasten en klantspecifieke oplossingen.

Meer info: www.flender.com/en/Products/Gear-Units/Helical-and-Bevel-Helical-Gear-Units/p/ATN00201

FLENDER koppelingen

Koppelingen

Het meest uitgebreide portfolio: Applicatie-specifieke koppelingen, tandboogkoppelingen, railkoppelingen, vloeistofkoppelingen, lamellenkoppelingen, flexibele koppelingen, windturbine koppelingen, krimpschijven,…meer info: www.flender.com/en/products/couplings

 Please login to comment